Byxor för kvinnor

Kategori

Byxor kan finnas i många färger och former. Jeans, leggings, mjukisbyxor och skinnbyxor är några olika typer av byxor. Vilken typ av byxa man väljer beror dels på vilken stil av kläder man trivs med men också i vilken situation man befinner sig i.

Produkter (13 st)

Jeans

Ett oftast tåligt jeanstyg tål mycket. Det finns flera varianter av jeans, allt från mörka finbyxor till slitna ljusa jeans. Vad som kan vara bra att känna till när det gäller jeansbyxor är att de oftast töjer ut sig efter några användningar. Därför kan det vara bra att inte köpa för stora jeans, speciellt inte om de ska vara tajta.

Passformen kan också skilja sig. Det kan vara utsvängda, slim eller mer löstsittande.

Leggings

Leggings påminner lite grann om strumpbyxor. De är tajta och kan med fördel bäras under en kjol. Leggings finns i en uppsjö av färger och mönster och är oftast i bomull.

Mjukisbyxor

Mest passande är att använda mjukisbyxor inne eftersom de är av mys-karaktär. De fungerar dåligt i blåst och regn, men kan vara bra för joggingrundan om man inte väljer några riktiga joggingbyxor.

Skinnbyxor

För den coola kan skinn användas. De sitter oftast ganska tajt. Svart är överlägset den vanligaste färgen. Variationen skiljer sig istället vad det gäller kombinationer av skinn, hur den är sydd och vilken passform skinnbyxan har.

Joggingbyxor

För jogging är joggingbyxor väldigt bra. De har fördelen att de andas. De suger inte åt sig vatten vid regn speciellt mycket och de är inte i vägen. Man kan röra sig fritt i dem.